Om meg

Mitt navn er Jørund Østbø-Bjåstad, eg er født i 1981 og er for tiden student på Høyskolen Kristiania. I skrivande stund har eg eit semester igjen av en Bachelorgrad i Administrasjon og ledelse, og denne bloggen blei oppretta som en del av arbeidet i faget digital markedsføring.

Eg starta på studiene etter ti år i arbeidslivet, og dette har gitt meg gode praktiske knagger å henge teorien på i innlæringsprosessane. Studiemodellen på Høyskolen Kristiania passa utmerket med min livssituasjon, og eg kunne tilpasse emner i studiene etter kva eg interesser meg for. Mange av oppgåvene skriver eg med utgangspunkt i organisasjoner som eg har jobba med tidligere.

Nå har eg snart fullført tre spesialiseringer i fagene strategi, prosjektledelse og Key Account Management. Det har vore en lærerik prosess, men til tider har eg kjent at det er både vanskelig å ensomt å studere på nett. Heldigvis har eg fått god støtte fra dei rundt meg, og eg føler at eg har lært mykje av studiene.

Eg har tidligere jobba som lydtekniker og prosjektleder i kulturbransjen, der eg har hatt ansvaret for teknisk avvikling av konserter, teaterstykker, musikaler, og eventer for produksjonsselskaper og utleiefirmaer. Muligheiten til å studere åpna seg når familien flytta til Skottland i 2013. Parallelt med studiene har eg fra 2012-2017 jobba med den tekniske koordineringa av Molde International Jazzfestival for produksjonsselskapet Molde Forum. Der var eg innleid prosjektleder for lyd-, lys-, og sceneproduksjon og hadde ansvaret for tekniske spesifikasjoner, kjøreplaner og innleie av utstyr og personell til avvikling av ca 50 konserter kvar sommer i uke 29.

Jobben med Moldejazz trivdes eg godt med, men nå har vi flytta tilbake til Stavanger, og eg er klar for nye utfordringer.

Sjølv om eg er fulltidsstudent, er eg alltid tilgjengelig for frilansoppdrag som teknisk koordinator, produsent, inspisient eller som lydtekniker. Første jobben etter at vi flytta i august gjorde eg for Utopia Festivalen 1.-2.september, den første store EDM-festivalen i Stavanger. Eg blei henta inn som produksjonsleder for Vipe Productions i august, og jobben muliggjorde oppfriskning av mange hyggelige bekjentskaper i Stavanger!